https://sedaghatmarket.ir/kafsh

✅آبرسان و مرطوب کننده چه فرقی با هم دارند ؟

استفاده از آبرسان و مرطوب کننده در روتین پوستی روزانه دخترانه اهمیت بالایی دارد. اگر جهت خرید آبرسان یا مرطوب کننده اقدام کردید ابتدا بهتر است در مورد تفاوت این دو بدانید. در واقع تفاوت آبرسان و مرطوب کننده باعث شده که نتوان این دو را به جای هم به کار برد. آبرسان و مرطوب کننده در ترکیبات، کاربرد، بافت، نحوه استفاده و عملکرد کاملا با هم تفاوت دارند

✅تفاوت آبرسان و مرطوب کننده در کاربرد آن ها


بزرگ ترین تفاوت آبرسان و مرطوب کننده، کاربرد آن هاست. آبرسان به عنوان یک هیدراتور عمل می کند. یعنی این محصول آبرسانی به سلول های پوستی را انجام داده و موجب چاق تر و پرتر نشان دادن پوست می شود. همچنین چین و چروک های ریز صورت را به خوبی از بین می برد. آبرسان به دلیل رساندن آب کافی به سلول های پوستی، موجب شفاف تر دیده شدن آن می شود. بنابراین کار اصلی هیدراتور یا آبرسان، آبرسانی به سلول های پوستی است.

در مقابل آبرسان، مرطوب کننده قرار دارد که به عنوان یک تثبیت کننده و محافظ رطوبت پوست عمل می کند. مربوط کننده یک سد محافظتی روی پوست تشکیل داده و از بخار شدن آب سلول های پوستی جلوگیری می کند. بنابراین با استفاده از آن می توان خاصیت رطوبت و آب پوست را حفظ کرده و مانع از تبخیر و خشک شدن آن شد

آبرسان می تواند آبرسانی به پوست را به بهترین شیوه انجام دهد اما این کار دوام بالایی نخواهد داشت. چرا که آب سلول ها فورا تبخیر شده و پوست مجددا خشک می گردد. مرطوب کننده می تواند به کار آبرسان دوام و ماندگاری ببخشد.

✅تفاوت آبرسان و مرطوب کننده در ترکیبات

تفاوت آبرسان و مرطوب کننده در کاربرد قطعا به تفاوت این دو در ترکیباتشان باز میگردد. آبرسان ها معمولا دارای ترکیباتی همچون هیالورونیک اسید، ژل آلوورا، گلیسیرین، عسل، اسید لاکتیک، اسید سیتریک، سدیم لاکتات، اوره، موسین حلزون و … هستند. اما موادی همچون روغن های نارگیل، شاهدانه، جوجوبا، زیتون، بادام، میوه نسترن، درخت چای، شی باتر، لانولین، موم عسل، و … ترکیبات مرطوب کننده را تشکیل می دهند.

آبرسان بر پایه آب بوده و ژل مانند است. به همین دلیل دارای بافت بسبیار سبک و رقیقی می باشد. بعد از استفاده از آبرسان اصلا متوجه حضور آن بر روی پوست نخواهید بود. پایه آب بودن آبرسان باعث شده که در مدت زمان کوتاهی تبخیر شود. اما در مقابل مرطوب کننده عمدتا بر پایه روغن بوده و بافت کرم مانندی دارد. همچنین بافت آن از بافت آبرسان مقداری سنگین تر و غلیظ تر می باشد. آبرسان به دلیل روغنی بودن می تواند مدت زمان بیشتری روی پوست بماند. درنتیجه خاصیت محافظتی آن بی نظیر است. در تهیه مرطوب کننده و آبرسان خوب برای پوست چرب و خشک باید دقت عمل به خرج دهید.

✅روش صحیح استفاده از کرم آبرسان و مرطوب کننده در روتین پوستی

تفاوت آبرسان و مرطوب کننده را می توان در ترتیب استفاده از آن ها در روتین مراقبت پوستی نیز یافت. در روتین پوستی خود حتما باید ترتیب استفاده از محصولات مراقبتی را رعایت کنید. استفاده از آبرسان و مرطوب کننده قبل از استفاده از کرم ضدآفتاب صورت می گیرد. ترتیب روتین پوستی در واقع بدین صورت است: شوینده، تونر، سرم، آبرسان، مرطوب کننده و کرم ضدآفتاب. البته این روتین، یک روتین ساده پوستی است. شما می توانید محصولات مراقبتی دیگری را نیز به روتین خود اضافه کنید. اما استفاده از آبرسان و مرطوب کننده باید به ترتیب در انتهای روتین پوستی صورت گیرد. چرا که محصولات مراقبتی دیگر ممکن است اثرات آبرسانی این محصولات را کاهش دهند.

علاوه بر لزوم شناخت مراحل درست روتین پوستی، باید از محصولات با کیفیت و مناسب نوع پوستتان استفاده کنید

✅آبرسان یا مرطوب کننده؟ کدام بهتر است ؟

حال که تفاوت آبرسان و مرطوب کننده را توضیح دادیم، احتمالا خواهید پرسید که آبرسان بهتر است یا مرطوب کننده؟ هم آبرسان و هم مرطوب کننده باید در روتین پوستی شما جا داشته باشند. این دو به دلیل تفاوت های بزرگی که با هم دارند، نمی توانند به جای هم به کار روند. یعنی شما نمی توانید از آبرسان به جای مرطوب کننده بهره ببرید. پس بهتر است این دو محصول مراقبتی را خریداری کرده و فواید هر دو استفاده کنید.

نکته مهمی که وجود دارد این است که خرید مرطوب کننده حتما باید با توجه به تایپ پوستی صورت گیرد. مرطوب کننده پوست های خشک با مرطوب کننده پوست های چرب کاملا متفاوت است. چرا که ترکیبات این دو با هم فرق می کنند. پس حتما به این نکته نهایت دقت را داشته باشید.